Ce are sulemenitura cu prefectura

– desen verbal simplu şi rapid, pentru uzul inteligenţilor struţiformi –

Fiindcă mai mulţi oameni prezumat inteligenţi se fac că nu înţeleg textul despre Ion Hadîrcă şi fata lui, revin cu un desen simplu :

1. Cînd te plîngi de stat, şi tat-to e statul, iar tu mergi la braţ cu tăticu’, asta se cheamă ori schizoidie civică, ori nesimţire morală. 
2. Cînd eşti fan al fetei lui Hadîrcă şi te faci că nu înţelegi că umblatul cu dosul în două luntri are un nume vechi şi popular, degeaba de mai plîngi că ţara e în rahat, fiindcă tu îi legitimezi şi pe hadîrci, şi pe fiicele lor.
 Restul e foaie verde lobodă, dă, Doamne, să hie ghini ş’ pace în lume.

Despre Lucian Postu

- om liber ( cît se poate ) - contingent 1968, trupe de aviaţie :-) - ateu sau liber - cugetător, după caz :-) - ziarist, consultant politic, PR & media ( minoritar, adică utilizator frecvent de inteligenţă & coloană vertebrală ) - fost corespondent al posturilor de radio Europa Liberă si BBC - aş dzîșe că mă pricep la : politică internă, R. Moldova ( MAE, SIE & co sînt copii de trupă ) - daca nu m-aş ocupa de fleacuri, m-aş ţine de muzica renascentistă & barocă, precum şi de alte lucruri cu adevărat importante - alte amănunte, in volumele de memorii, sau la o bere
Acest articol a fost publicat în Anatomia mămăligii, La cererea telespectatorilor, Preistorie contemporană. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu